Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Kock till Evelids korttidsboende

Kommunledning

Om tjänsten

Vi söker nu en kock till Evelids omsorgskök på Hovshaga i Växjö. I köket kommer ni totalt att arbeta fem kollegor och köket är ett tillagningskök där ni lagar mat från grunden med bra fina råvaror. Evelid är ett korttidsboende vilket ställer höga krav på oss i köket att snabbt kunna anpassa maten efter de boendes behov. Tjänsten är på 100 procent där arbetet är förlag till dag, kvällar och helger. Nedan har vi generellt beskrivit vad ett arbeta som kock innebär hos oss på Växjö kommun. Ditt arbete omfattar: • Planering och tillagning av måltider. • Beställning av råvaror och sköta ekonomin • Utföra egenkontroll av storkök • Servering och vissa städ- och diskuppgifter. • Säkerställa att lagar och föreskrifter följs.

Din profil

Vi söker i första hand dig med kockutbildning och i andra hand dig som har erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning. Vi vill att du har ett stort intresse för matlagning, att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder. Vi söker en positiv, energirik person som är lösningsorienterad. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i arbetsgruppen, och mot våra kunder och gäster. Det är viktigt att du är ordningsam och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha mycket god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun och Måltidsorganisationen.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde mitten av maj 2024
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-03-03
Referensnummer
KLF 11/24

Kontakt

Caroline Kågell
Enhetschef
caroline.kagell@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Kommunal nås via Växjö kommun kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 30 november 2023