Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Lärare i fritidshemmet till Åby skola

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Nu söker vi en engagerad lärare till fritidshem. Åby skola är en F-6 skola som ligger naturskönt vid Helgasjöns nordvästra strand med omedelbar närhet till skog och mark. Skolan har ca 80 elever som för närvarande är organiserade i en F-klass, en 1-2a, en 3-4a, en 5-6a samt fritidshem. Åby skola är en liten enhet där vi jobbar nära varandra med elevens bästa i fokus. Du jobbar i arbetslag tillsammans med lärare i förskoleklass, lärare i fritidshemmet och elevresurser. Som lärare i fritidshemmet håller du tillsammans med övrig fritidspersonal i den röda tråden för fritidshemmet, du planerar, genomför och utvärderar verksamheten utifrån styrdokumenten samt ansvarar för rastaktiviteter på skolan tillsammans med närmsta kollega. Undervisning i Idrott och hälsa kan bli aktuellt i någon klass. Vi söker dig som vill jobba på en liten enhet där vi verkar nära varandra med inställningen att alla elever är allas elever och där vi hjälps åt för att hitta lösningar. Som lärare i fritidshemmet förväntas du ta ett aktivt ansvar för verksamheten och vara med och utveckla skolans och fritidshemmets verksamhet tillsammans med övrig personal.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshem eller fritidspedagog gärna med behörighet att undervisa i Idrott och hälsa. Du som söker har: - ett genuint intresse för barns lärande - förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar. - ett professionellt förhållningssätt. - ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag och inom enheten. - en varm och öppen personlighet samt förmåga att sätta gränser. - ett intresse av att arbeta med digitala verktyg. - förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen Tjänsten har en omfattning på 75%. Välkommen med din ansökan.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Deltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2024-08-05
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2024-04-21
Referensnummer
UTBF 127/24

Kontakt

Magdalena Ankarfors
Rektor
0470-79 67 87

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Som tillsvidareanställd blir du som regel krigsplacerad i vår organisation. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 30 november 2023