Observera att denna nyhet är äldre än 10 månader och att innehållet därför kan vara inaktuellt.

Henrik Cajnerud ny kommunikationschef

Nu är det klart att Henrik Cajnerud, idag marknadsområdeschef för Gota Media/Smålandsposten, blir ny kommunikationschef i Växjö kommun. Han påbörjar sin anställning under våren.

Henrik har tidigare jobbat som marknadschef för bland annat Maxi Ica stormarknader i Sverige, men även för City Gross i Sverige. Han är född och uppvuxen i Växjö och har bott i kommunen i hela sitt liv.

- Jag är en stolt Växjöbo och tycker att det ska bli enormt spännande att få jobba med kommunikations- och marknadsfrågor i en kommun som Växjö som är så kraftfull i de här frågorna, säger Henrik Cajnerud.

Henriks uppdrag i Växjö kommun blir bland annat att fortsätta arbetet med att utveckla och professionalisera kommunikationsarbetet. Han kommer även att tillsammans med koncernledningen fortsätta arbetet kring att öka attraktiviteten för Växjö kommun - som arbetsplats och som plats att bo, leva och verka i.

- Henrik har ett stort engagemang och driv i kommunikations- och marknadsfrågor. Jag är glad att han kommer till oss i Växjö kommun. Han kommer att bli en viktig del i vårt förbättringsarbete och vår utveckling framåt, säger Anna Tenje (M), kommunstyrelsens ordförande.

- Jag är mycket glad över att vi lyckats rekrytera en erfaren och erkänt god ledare till tjänsten. Henrik har precis den kompetens vi behöver. Dessutom brinner Henrik för Växjös utveckling och han kommer verkligen att kunna bidra med sin kunskap när det gäller att stärka Växjös position som en fantastisk plats för alla våra invånare, företag och besökare, säger Gunilla Friman, förvaltningschef på kommunledningsförvaltningen.

Senast uppdaterad: 1 februari 2019