Observera att denna nyhet är äldre än 10 månader och att innehållet därför kan vara inaktuellt.

Direktmöte för ökad dialog mellan medborgare och förtroendevalda

Växjö kommun bjuder under våren in till direktmöten på olika orter och i olika stadsdelar i kommunen. Vårens första direktmöte arrangeras i Ingelstad tisdagen den 22 mars och syftet med mötet är att ge möjlighet till information och dialog mellan medborgare och förtroendevalda och sätta fokus på de frågor som finns bland de som bor på orten.

Växjö kommun bjuder under våren in till direktmöten i Ingelstad, Braås, Lammhult, Gemla, Växjö och Åryd. På mötet får allmänheten tillfälle att träffa kommunalråd och tjänstepersoner vilket ger möjlighet till information, samtal och dialog mellan medborgarna och förtroendevalda politiker.

Vårens direktmöten kommer till stor del vara samtal och dialoger i smågrupper och i helgrupp med fokus på vad det viktigaste är för att utveckla bygden och orterna som fantastiska platser att bo, leva och verka i, idag och imorgon.

Datum och tider för vårens direktmöten.

Ingelstad först ut för vårens direktmöten

Du som bor i eller i närheten av Ingelstad, Jät, Värends Nöbbele och Uråsa är välkommen på direktmöte på Näckrosen i Ingelstad tisdagen den 22 mars klockan 17.30-19.30. Politiker och tjänstepersoner finns på plats och polisen ger en lägesbild om trygghet. Under kvällen blir det samtal och dialoger i smågrupper och helgrupp med fokus på vad som är det viktigaste för att utveckla bygden och orterna som fantastiska platser att bo, leva och verka, idag och i framtiden.

Mötet är fysiskt men möjlighet finns att delta digitalt via Teams. Information om var mötet äger rum samt en möteslänk till teams kommer inom kort. Håll dig uppdaterad via vaxjo.se/direktmoten Länk till annan webbplats.

Vi bjuder på fika!

Senast uppdaterad: 7 mars 2022