Istället för frukost tidig morgon framför tv:n, för att insupa allt från jordens alla hörn, har vårt fantastiska sommarväder inneburit nya rutiner för mig.

Ut på en morgonsval altan istället där jag istället för att få nyheter får fågelkvitter som ibland är öronbedövande och en blandning av dofter av blommor, fukt och dagg. Jag är en nyhetsivrig person som alltid börjat med nyheter klockan 6 på morgonen och sedan under dagen vid många många tillfällen tar till mig det senaste som hänt. Förändringar sker alltid utanför våra fönster och även i världen som på olika sätt påverkar oss i Växjö, så att fylla på nyhetsdosen dagligen är nästan som ett gift. Men nu släpper jag hämningarna på morgonen och byter ut nyheterna för att njuta – en ny rutin i en föränderlig värld och som fyller mitt energi-lager något oerhört.

Lyssnar också ibland av vårt eget nyhetsläge efter veckans redaktionsmöte med Kontaktcenter och kommunikatörer. Där lyfter Kontaktcenter vad som får många samtal om just nu. Det är mycket om Boplats har vi förstått och fakturan därifrån. Det kan nämligen ta några bankdagar innan din betalning är registrerad och syns och det har många undrat över. Mer information som vanligt på www.boplats.vaxjo.se Länk till annan webbplats.. Och så är många nyfikna på Tetraedern Länk till annan webbplats. – vår nya anläggning i trä som förenar konst med träning och rekreation vid Trummen. Invigning på söndag klockan 12! Vi bjuder på dance performance, en personlig tränare finns på plats som visar dig hur du kan variera din träning och såklart musik och invigningstal. Tetraedern ligger på den nordöstra sidan av Trummen, längs med Tingsrydsvägen.

Ha en fin och fantastisk sommarhelg!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 juni 2018