Vi är säkert många som har haft speciella dagar i veckan då våra barn och ungdomar, eller barn och ungdomar som står oss nära tagit examen eller studenten. Igår var det vår tur att säga ett stort grattis till älskade dottern som gjort sitt sista år i grundskolan. Släkt och vänner var med i kyrkan och älskade sonen tillsammans med kusinerna hade slagit vad på hur många minuter jag skulle kunna hålla mig utan tårar och näsdukar.

Ja, det är extremt känslosamt dessa stunder där ens barn tar steg nya i livet som är betydelsefulla och som också visar på utveckling. Tillfällena är många då jag stått och snörvlat. Inte av ledsamhet utan av känslor som är så starka att jag inte kan stå emot men också av stor och stark stolthet. Så igår när det var intåg i kyrkan med svenska flaggan och orgelmusik så rann det över och sonen genast sa att han vunnit vadet gällande hur kort tid jag skulle hålla mig. Fint, högtidligt och med mycket stolthet. Jag vill också rikta ett stort tack till alla medarbetare i Växjö kommuns skolor och förskolor för ännu ett år där våra barn och ungdomar fått ny kunskap och nya erfarenheter.

Veckans snackis är det telefoniproblem vi har haft och dragits med framför allt denna veckan. Vi har haft problem med vår växel men det är också kopplat till att våra operatörer byter sina nät och gör uppgraderingar. Efter mycket arbete denna vecka fungerar telefonin just nu stabilt. De svar vi fått från tillverkaren är att de åtgärder som gjordes under kvällen igår med största sannolikhet ska ha löst problemet. Men analyser pågår fortfarande. Om du som behöver komma i kontakt med kommunen upplever problem, testa att ringa igen och tveka aldrig att e-posta in ditt ärende till info@vaxjo.se. Då tar vårt kontaktcenter hand om ditt ärende.

Ha nu en riktigt skön helg!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 juni 2018