Alla är tillbaka!

Först idag ett STORT TACK till dig som hittade allas våra skulpturer från konstverket Alla är som stals förra veckan. De fem vackra bronsfigurerna hittades strax söder om Växjö stad av en invånaren som meddelade polisen. Idag har vi hämtat upp dem och snart kan åter glädjas åt konstverket nere vid Växjösjön igen.

Midsommarvecka redan och jag må säga att det märks. ”Allt” ska bli klart innan midsommar för många går på semester och privat är det planering för årliga midsommarfesten. Och som grädde på moset är det mycket planering (och känslor) då älskade dottern åker på språkresa i morgon och det extra planering för det. Jag vill dock inte klaga för jag trivs enormt – det är dock små saker som ramlar mellan stolarna men jag tror att det mest påverkar mig.

En sak som vi också kunnat göra denna vecka är att presentera planerna på en ny simarena, jättekul att detta är ute nu och i höst börjar planerna på riktigt med att en markanvisningstävling går ut. 2022/2023 är planen att den nya ska vara klar.

Igår träffades en mindre grupp av marknadschefer/ansvariga/strateger från näringslivet, offentliga, akademin, kultur och idrott för att knyta ihop säcken som startades för två år sedan kopplat till positionering av Växjö. Många möten har jag och många med mig varit på de senaste månaderna för att informera, förankra och känna att det vi gjort (alla intressenter) och arbetat fram känns bra. Och igår var det då en mindre grupp som då ska arbeta ihop allt för att i höst kunna presentera det för ”alla”. Energi, kreativitet, humor, gemenskap och stor professionalism kändes i gruppen och jag som var med för att starta upp och berätta bakgrund för att sedan dra mig tillbaka var så oerhört glad och stolt över det som hitintills gjorts och att vi fått till en sådan fantastisk grupp att ta det vidare. För oss alla som tycker om och lever, bo och verkar i platsen Växjö.

Veckans onsdagstips stavas VM! Nästa onsdag kan du nämligen se Mexico-Sverige tillsammans med oss i Linnéparken! Länk till annan webbplats.Från klockan 14 är vi i parken, matchen börjar lite senare. Vi ses där!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 juni 2018