Nu flyttar jag…

Efter två år här på WordPress flyttar nu min blogg hem till www.vaxjo.se. Det känns jättebra att ha bloggen på vår egen nya webbplats som ju sjösattes förra året och som är navet i Växjö kommuns kommunikation.

På bloggen, som ni från och med idag hittar på www.vaxjo.se/kommunchefen, berättar jag om vad som är på gång i vår koncern och hos de jag besöker. Jag har varje vecka Onsdagstipset om något vi i koncernen vill tipsa om och så blir det veckans Växjö-snackis varje fredag. Det kan också då och då komma glimtar från annat i mitt liv som Växjöbo, mamma och fru. På http://www.vaxjo.se/kommunchefen kan du också ta del av de kvartalsfilmer vi gör där vi tar upp ett aktuellt tema och utser Växjös hjälte. Så oavsett om du är en av våra koncern-medarbetare eller om du bara (vilket inte är så bara) har ett Växjö-hjärta är bloggen en bra kanal för dig.

Du som följer den här bloggen kommer automatiskt följa även den nya och få notifieringar till din e-post varje gång det kommer ett inlägg. För dig som inte följer – klicka in dig här på nya bloggen, scrolla ner och skriv in din e-post. Och du vet väl om att jag även finns på Instagram – @monica.skagne Länk till annan webbplats. heter jag där. Välkommen att följa både blogg och Instagram.

Om du har några synpunkter eller tips på vad jag ska ta upp, skicka ett mejl på monica.skagne@vaxjo.se

Veckans snackis måste bara vara vår Sveriges bragd i onsdags – 3-0! Otroligt och fantastiskt. Även jag var rätt hes i onsdags kväll efter allt hejande och alla glädjetjut och på kvällen när vi gick ut för att äta en bit mat var firandet i full gång i Växjö. De blågula tröjorna var på var och varannan person och pulsen, glädjen och positiv harmoni fyllde hela staden tyckte jag. På tisdag dags igen och Växjö kommun kör åter storbildsskärm i Linnéparken så att vi Växjöbor (och besökare) kan uppleva VM tillsammans.

Ha en fin sommar helg så ses vi på www.vaxjo.se/kommunchefen nästa vecka!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 juni 2018