Växjös hjälte och Idrottens dag

Har börjat landa in efter en extremt hektisk helg. Förutom val, som i sig var och är en upplevelse med många ingredienser, innehöll den mycket MAT2018 där ingredienserna både var mat och engagerade och bra föreläsningar av kända och okända personer.

När lördagskvällen väl kom var jag fylld av upplevelser av alla de slag men också stolthet över allt det engagemang som många av våra medarbetare inom Växjö kommun lagt ner för att denna helg skulle blir bra. Då tänker jag inte bara på all planering och ”bakom kulisserna-arbete” som krävt mycket tid utan även på de kollegor och medarbetare som höll proffsiga och bra föreläsningar om kost, mat och måltider. Och så vår egen måltidsorganisation som stod och serverade hungriga eller småsugna besökare rätter från våra egna kök.

Till detta såg jag uppträdet av Livgardets Dragonmusikkår på söndagen som var både pampig, fin och härlig och som gjorde att jag och älskade sonen började prata om att börja rida igen. VI har aldrig varit på nivån av ryttare vi kunde se i söndags, men vi kan drömma om det och kanske börja igen efter ett par års uppehåll.

Idag är det dags att release! Vår film nummer tre innehållande Växjös hjälte. Tredje filmen i världshistoria och vi har denna gång delat ut priset till en av många fantastiska kollegor och medarbetare som gjort något alldeles speciellt under året. Förutom det berörs även om vårt processorienterade arbetssätt som är en av många olika aktiviteter vi arbetar med för att stärka oss själva internt men framför allt leverera bättre till dem vi är till för – invånarna, företagen och besökaren. Den är några minuter lång så ta gärna din tid att kika på den här på vår webbplats och om ni missat de övriga två så finns de även här.

Och jag lovar – nästa gång det blir film så ska jag säkerställa att inte ha varit i regn och blåst innan filmning. Men vår hjälte och övriga i filmen, samt budskapet, är det allra viktigaste.

Dagens onsdagstips är Idrottens dag, på lördag i Araby Park arena. Besökare får här prova på, uppleva, tänka och prata om hur framtidens idrott kan se ut. Hela familjen är välkomna men det är fokus på barn från 11 år. 

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 december 2019