Valresultat, invigningar och stand up

Redan fredag! Massor händer hos oss och vet inte om det är det som gör att veckorna går så snabbt.

Snackisen fortsätter ju vara valet och igår blev det klart hur våra mandat i kommunfullmäktige fördelar sig.

I veckan svarade projektledaren för Växjö nya station kommunhus och Vöfabs vd på flera av de frågor som kommit in kring utseendet på nya stationen och kommunhuset. Vi hade en insändare i Smålandsposten och svaret kan du även läsa här på vår webbplats. Tror många av de frågetecken som finns rätades ut.

Jag hoppas också att vi ses på invigningen av Västerbrotorg imorgon lördag, här hittar du inbjudan. Förutom att se hur fint det blivit kan ni träffa många av medarbetarna hos oss som sett till att det blivit verklighet.

På måndag kväll inviger vi också nya hybridgräsplanen vid västra Arenastaden i Växjö. Kom gärna dit och se en spännande match på planen! Länk till annan webbplats.

Och på måndag också ny nyhet som rör våra vackra sjöar. Men den nyheten sprider vi då 😊

Fullt av aktiviteter denna vecka också alltså och kanske var det också det som gjorde att jag slog upp ögonen i dag på morgonen och var rätt förvirrad. Det har för min egen del varit många möten med företag, nyanställda, presuntiva medarbetare, möten om koncerngemensamma strategiska aktiviteter vi nu i koncernledningen ska ta tag i och som vi ska disktuera på vårt möte på måndag, det har varit andra invigningar så ja – full agenda. Trots att jag vaknade extra tidigt blev jag ändå sen till frukostmöte kring ekonomi – såväl micro som macro. Allt som händer i världen påverkar även oss i Växjö kommun och vår egen organisation. Det var mycket som bekräftades som jag och vi redan visste vilket känns gott. Vår näringslivschef Anna Sjödahl presenterade sig. Energifullt och bra på många sätt.

Innan helgen tar vid är det "mormorsintervju" för en spänannde och viktig tjänst hos oss, företagsmöte och möte med personal så jag hoppas jag hinner hem för att stassa om. För ikväll ska jag gå på stand up med David Batra i Växjö konserthus. Ser fram emot det!

Ha en fin hösthelg!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 december 2019