Naglar och höstlovsaktiviteter

För några veckor sedan hade jag och älskade dottern ”mamma och dotter-dag” på stan. Härligt på alla sätt och då en sak på önskelistan var att fixa naglarna, gjordes just det.

Detta har resulterat i mer felstavningar från mig när jag skriver, mer slirande på tangenter och ett knappande som hörs som ett eko runt mig. Att ha förlängda naglar som är stenhårda är en utmaning för mig då jag är extremt ovan. Nu har det gått ett par veckor och naglarna har växt så slirandet är värre än någonsin. Så i helgen blir det till att fixa till dem. Ser att här går min gräns för att vara fin. Det påverkar dessvärre min omgivning för mycket och det kan jag inte stå ut med.

Trots höstlov är det mer aktivitet än någonsin. Jag tror oftast att när det är lov blir det lugnare på jobbet men jag lär mig verkligen inte. Det samlas saker som ska ordnas och fixas till, fler möten med både medarbetare och företag som då har tid. Ett av möten jag ser fram emot extra idag är mötet som snart äger rum med Wilma och Elisia från Kungsmadskolan. De håller på med en skoluppgift där bland annat intervju med mig står på agendan där vi kommer att gå igenom tankarna och projektet kopplat till ny station och kommunhus.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 december 2019