1-årsfirande, borgerliga vigslar och julgransefterlysning

För dryga ett år sedan föddes Wipwitech network, ett nätverk för alla inom digitalisering och IT och framför allt för kvinnor/tjejer inom denna växande och mångfaldsbransch. Nu är det cirka ett år sedan och därför bjuds det in till 1-årsfirande. Det är öppet för alla så ni som vill fira, utöka ert nätverk och ha trevligt kika här och anmäl er. Länk till annan webbplats. Vi ses där hoppas jag för jag kommer!

En känslosam och kärleksfull händelse följde mig hela dagen i onsdags och även nu. Min första kärlek, Stefan, var här i kommunhuset tillsammans med blivande fru, barn och föräldrar, för att vigas. Vi har ett vigselrum här i kommunhuset och många av oss är vigselförrättare som kan viga de som önskar vigas borgerligt. Jag fick informationen för någon dag sedan av en kollega om tilldragelsen och hade då inte sett Stefan på hur många år som helst, och inte heller hans föräldrar och del av släkten. Då, när det begav sig var de en del av mitt liv och vi träffades mer eller mindre varje dag tills då Stefans och mitt förhållande tog slut runt gymnasietiden.

Jag kunde inte hålla mig utan passade på att gratulera de nygifta och även träffa personer som betytt mycket för mig för längesedan och som gett mig inspel som jag bär med mig även idag. Ja, varit en del av den jag är idag. När jag skriver det här känns det som om jag är närmare 100 år gammal men när jag träffade dem alla i veckan, så var det som att komma tillbaka till tiden jag skriver om ovan. Stort grattis Stefan och Maggan till ert giftermål och lycka till i framtiden. Tack även för att jag fick tillfället att träffa er och era nära och kära!

Ni som vill vigas borgerligt, hemma eller här i huset – kan läsa mer härpå vår webbplats. Där hittar du också vår e-tjänst.

Veckans snackis får bli Halloween med sina lysande pumpor, spökpyssel och utklädda barn som ropar ”bus eller godis?”. En ganska ny tradition som kommit för att stanna känns det som!

Vill också sist tipsa om att vi söker en stor ståtlig julgran till Stortorget just nu. Ring 0470-410 00 om du har granen som kan pryda Stortorget i vinter!

Nu tar vi alla helgonahelg med lite extra tankar till de som inte är med oss.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 november 2018