Tryggt inför jul och cykelkampanj i ny visuell identitet

Morgonen började tidigt med möte strax efter klockan sju för att säkerställa att allt är klart inför jul och nyår. Det är mycket att tänka på och jag är så himla stolt och glad över alla som engagerar sig och jobbar för att vi äntligen har en väl fungerande koncernövergripande process.

Och ett extra tack för vår säkerhetschef Marcus och hans medarbetare som gör ett enastående jobba kring detta. Det känns tryggt!
Efter detta morgonmöte var det en timme med all personal på Värends räddningstjänst. Vi i kommunkoncernen jobbar tillsammans med Värends räddningstjänst för att göra livet bättre och tryggare för våra invånare, företag och besökare. Härlig diskussion med bra inspel. Vi är på gång!

Idag är det också avtackning för ett av våra kommunalråd, Per Schöldberg, som efter nyår har något annat spännande för sig. Det är många känslor inför det här och lite speciellt känns det för mig då Per och jag jobbat rejält nära under alla år jag varit här och det är klart att det känns när en kollega slutar. Lycka till Per och vi har så klart fortfarande kontakt!

Veckans tips är något som ni säkert inte har missat. För en vecka sedan införde vi cykelöverfarter i Växjö stad. Vi inför den här nya trafikregeln för att öka säkerheten och underlätta framkomligheten för cyklister. Nu drar vi igång en stor informationskampanj om de nya cykelöverfarterna som du kan se i flera olika kanaler, bland annat på tv, i tidningen och i sociala medier. Kampanjen är även den första där vi använder vår nya visuella identitet. Kul att se att resultatet blev så bra! Mer om cykelöverfarter kan du läsa här.

Ha en fin onsdag så här mitt i december!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 december 2018