Sevärd film och många frågor om vårt nya avfallsbolag

Veckans after work med kommunalråden där vi även passade på att säga hej då till Per Schöldberg blev rejält minnesvärd. Vi hade trevligt, åt gott och diskuterade massor.

Per bestämde film, Malin ordnade popcorn och jag bestämde matställe efter bion. Anna Tenje, Malin Lauber, Per, jag och så Monica Sandberg som bland annat håller reda på det mesta hos oss. Det som gjorde den här kvällen extra minnesvärd var bion. Det är länge sedan jag var och tittade på en sådan minnesvärd, stark och oerhört sevärd film. Green book. Den är baserad på verkliga händelse, utspelar sig 1962 som egentligen inte är så länge sedan även om man tror det när man ser filmen idag. Den är en bild över vad världen, framför allt USA och södra USA hade för värderingar och kultur då och fick i vart fall oss i vårt gäng att fundera över mänskligheten. Jag säger bara se den för du lär inte ångra dig.

Veckans snackis får bli vårt nya avfallsbolag, SSAM. Frågorna har haglat in till såväl mig och kollegor men framför allt till kontaktcentret. Det är frågor om nya autogiro och kontaktuppgifter. Jag hoppas vi alla kan sprida att på avfallsbolaget, Södra Smålands avfall och miljö, ska man få samma service som innan och alla uppgifter kan fås via deras hemsida www.ssam.se. Länk till annan webbplats. Vore toppen om vi alla kan sprida det - tack på förhand.

Tidig morgon och jag är själv på kontoret och det är beckmörkt ute. Skönt att starta upp sista vardagen i första veckan i januari 2019 så här. Får undan en hel del innan mötena börjar idag. Möten som innefattar rekryteringssamtal, ett par företagsbesök, strategimöte kring verksamhetsutveckling och så smiter jag lite tidigare idag då jag äntligen ska försöka få fason på min frisyr. Det behövs och jag längtar till seneftermiddag då jag kan sjunka ner för att låta Lina hjälpa mig och sedan ta helg.

Ha en fin helg!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 januari 2019