Matnyttiga regiondagar och läs vårt nyhetsbrev om näringslivet

Den här veckan har jag varit iväg ett par dagar med politiker och vissa tjänstepersoner från alla våra kommuner i regionen samt Region Kronoberg på de så kallade regiondagarna. Matnyttiga dagar som ger mervärde, inte bara för att nätverka utan även för att få bra kunskap och information.

Den här gången var det fokus på tillväxt och attraktivitet. Det är ämnen som ligger mig extremt nära hjärtat och det känns extra bra att vi gemensamt pratar om det. Vi blir starkare genom samarbete och gemensamma kraftsamlingsaktiviteter över kommungränserna. Det visar ju vårt arbete i vår egen organisation – fokus på samarbete och att stärka vårt gemensamma gör att vi levererar bättre till våra invånare, företag och besökare.

Vi i vår organisation jobbar intensivt med tillväxt och näringslivet. Vårt kraftsamlingsarbete kring detta har inneburit att vi nu har fler resurser än någonsin hos oss i organisationen som gemensamt jobbar kring just tillväxt och näringslivsfrågor, över förvaltnings- och bolagsgränser. Gemensamma samordnade företagsbesök, möten med näringsliv på såväl operativ som strategisk nivå (från fler förvaltningar och bolag) har förstärkts. En sak som vi gjort en längre tid är att skicka ut digitala nyhetsbrev som berör värdefull information från Näringslivet i Växjö Kommun men även värdefull information till vårt näringsliv från oss i vår organisation. Årets första nummer kom igår och ni som vill förkovra er mer – läs mer här! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Ju fler personer vi sprider allt det goda till desto bättre blir det! 😊

Nu har vi en helg framför oss och jag önskar er alla att den blir både god och härlig!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 januari 2019