Arbete som ger energi och tips på snöaktiviteter

Fredag igen och jag är full av energi efter 1,5 dag med koncernledningen där vi tillsammans har fokuserat på hur vi ska förbättra vårt arbete både som enskild och som grupp, det vill säga bra ska bli bättre!

Vi har även börjat arbeta och sätta grunden för det uppdrag som jag som kommunchef har fått kring ”Strategiskt arbete för att säkra Växjös välfärd och tillväxt med en kraftfullare kommunkoncern”. Det känns bra, men just nu är jag helt ärligt rejält trött eftersom såväl kropp som själ går på extra högvarv vid sådana här tillfällen!

Tidigt morgonmöte med näringsliv och akademi idag för att starta igång ett arbete kring strategiskt kompetensarbete. Jag tror att det här kommer att göra stor skillnad för enskilda företag och oss som organisation och platsen Växjö. Det känns riktigt bra!

Veckans snackis måste väl vara vädret!? All den snö som kommit och att kylan har hållit i sig har gjort att vi just nu kan erbjuda riktigt fina längdåkningsspår runtom i kommunen, flera pulkabackar och spolade isar i god form. Så passa på att njuta av vinteraktiviteter i helgen. Behöver du tips på bra pulkabacke så läs mer på vår webbplats!

Ha en fin först helg i februari!

//M

Senast uppdaterad: 1 februari 2019