Frukostmöte med inspirerande kökschef och fotbollsdomare

Onsdag mitt i veckan och morgonens frukostmöte med Nätverket Expansiva Växjö som hade temat Entreprenörskap och Drivkraft var mycket bra.

Jag har fått mejl efter mötet men även spontana återkopplingar direkt efter mötet om att detta nog var den bästa träffen hitintills. Det värmer. Tack ni alla från såväl vår egna organisation men även från näringslivet som har jobbat för att det skulle bli bra. Och ett extra tack till Visma för att vi fick vara hos er!
Att få höra Sandra Bertilsson om sitt slit, utmaningar men även glädje och positivism kring satsningen som hon gjorts som en av delägarna i den White Guide rekommenderade restaurangen Izakaya Moshi var ett nöje.
Och att få höra Jonas Eriksson, Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare som parallellt med detta även lyckats bygga företag med stor framgång, dra unika minnen och erfarenheter var väldigt intressant. Jonas har ett brett perspektiv på att agera chef för superstjärnorna på planen men även på att bygga företag med vinnarkultur.
Jag passade även på att träffa en massa unga entreprenörer som ställde ut sina UF-företag och hem följde fyra alla hjärtanspaket som ska delas ut till familjemedlemmar ikväll.

Veckans tips är att det nu är hög tid att föreslå mottagare till årets kulturpris och att ansöka om stipendier inom kultur och idrott. Vet du vem som borde få Växjö kommuns kulturpris? Eller har dina barn en fantastisk föreningsledare som verkligen borde uppmärksammas? Läs mer på hur du föreslår eller ansöker på vår webbplats. Vi vill ha din ansökan eller ditt förslag senast 1 mars.

Ha en fortsatt fin vår vecka!
//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 februari 2019