Ny simhall och klimatsmart klädswap

Igår kunde vi äntligen presentera det som en arbetsgruppbestående av kollegor på Vöfab, kommunledningsförvaltningen, tekniska förvaltningen samtexterna konsulter jobbat med i många månader. Nämligen förslag om ny simhall.

Det har varit diskuterade och bollande in i det sista i projektgruppen för att säkerställa att allt var med, att det var tydligt och att alla hade samsyn. Ett gediget och kanonarbete av gruppen så stort tack för ert arbete och engagemang! Presentationen kan ni ta del av här Länk till annan webbplats..

Om ni har frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta Christer Carlsson, vd eller Tony Söderena, projektchef på Vöfab om det gäller byggnationen – du når dem på 0470-418 00 Om du har funderingar kring verksamheterna i bygget så kontaktaTomas Ekelius, förvaltningschef på kultur och fritidsförvaltningen. Honom når du på tel 0470-41000.


Nu planerar vi informationsmöten för allmänheten där ni som vill kan komma för att få mer information och ställa frågor.

Veckans tips är att Earth Week startar på måndag. Det är en vecka med fokus på framtiden, fylld av spännande evenemang på temat miljö och hållbarhet. Det är viktigt att vi jobbar tillsammans för att Växjö ska vara en fantastisk plats att bo, verka och leva i även i framtiden.

På måndag kan du till exempel lämna in kläder som du har tröttnat på till lördagens klädswap i Konserthuset. Det är elever i kursen Textil formgivning på Katedralskolan som anordnar evenemanget. Kanske några av er känner sig inspirerade att rensa i garderoberna i helgen för att låta någon annan överta den där tröjan som är så snygg men du aldrig riktigt trivts i?

Läs mer om Earth Week och allt spännande som händer här Länk till annan webbplats..

Ha en fortsatt fin vecka

//M


Skriv ut
Senast uppdaterad: 20 mars 2019