Växjös hjälte, vägen till Malmö och Växjöweekend i radion

Idag släpper vi Växjös hjälte nr 5 – en härlig medarbetare som brinner för sitt jobb och som både enligt egen och andras utsago gör det lilla extra och verkligen lever vår värdegrund. Oförglömliga kommentarer som ”jag längtar till mitt jobb varje dag" och "jag är så stolt att jobba här” värmer.

Förutom detta berör jag ett par minuter om hur det är att åka bil från Växjö till Malmö och hur det kan jämföras med vårt nya arbetssätt i kommunen. Allt för att skapa en hållbar arbetsmiljö för oss här och för att skapa extra mycket värde för våra målgrupper – våra företagare, invånare och besökare. Se filmen här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Veckans tips är att Litteraturveckan i P1 landar i Växjö nu i slutet av veckan. Det kommer att delas ut litteraturpris och flera radioprogram sänds live här från Växjö - bland annat Spanarna som sänds från Stadsbiblioteket och Melodikrysset från Palladium. Så det kommer att vara mycket Växjö i radion nu i helgen. Du kan läsa mer om allt som händer här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Har du förresten sett hur vårfint det är i centrum? Gatorna är sopade, det har planterats blommor och påskpyntats. Visserligen härjar aprilvädret utanför mitt kontorsfönster i skrivande stund, men visst är våren här - så underbart!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 april 2019