Lite onsdagstips innan ägg och sol

Idag vill jag bara helt enkelt önska er alla en glad glad påsk. En särskild tanke till er alla som arbetar under påsken och ser till att allt fungerar även röda dagar.

Nåt tips ska vi ju såklart få med även denna onsdag och idag får det bli att vi just nu utför kontroll av cyklar som står parkerade på Växjö stationsområde, i delar av Växjö centrum och delar av Teleborgs centrum. Kontrollen av parkerade cyklar gör det enklare att sköta renhållningen i området. Det blir också fler lediga cykelparkeringar till de cyklister som behöver parkering. Här kan du läsa mer om cykelkontrollen.

Ett tips till blir det och det är till dig som förälder. Att redan nu börja fundera på hösten hur trist det än kan låta. För om du behöver fritids till ditt barn i höst kan det vara bra att kolla på hur du ska göra, och göra det ganska snart. Här kan du läsa mer om fritidsplaneringen.

Men nu tid att ta fram målarpenslarna till äggen, göra kvasten redo för Blåkulla och så småningom njuta av en härlig solig helg. Glad påsk!

//M

Senast uppdaterad: 17 april 2019