Platsvarumärke och förtidsröstning

Jag laddar för fullt för morgondagen. Först är det Expansiva Växjö-mötet där nytt platsvarumärke står på agendan. Inspirationsföreläsaren Helena Nordström kommer att prata om vikten av platsvarumärke och därefter kommer jag tillsammans med vår Denis Hodzic på centrala kommunikationsavdelningen samt en del av de många från näringsliv som varit med och utvecklat vårt allas Växjö platsvarumärke, att prata och inspirera.

Därefter är det direkt till Stockholm för att ett par timmar efter ställa mig på scenen igen och prata om oss – Växjö kommun, vår utvecklingsresa och hur vi ser på digitalisering. Fokus för mig är att berätta om det digitalisering är och inte är… för vår del gör vi det annorlunda och rätt – allt i samklang med. Där jag ska vara är på Summit and Friends. Jag berör det även på fredag i bloggen och kommer då även lägga ut min presentation här, för den kan vara bra för oss alla i organisationen att ta del av eftersom det är en del av vår utvecklingsresa och presentationen beskriver hur vi ser på digitalisering. Men såklart kan det vara bra att för andra följare också – digitalisering är centralt för många.

Dagens tips är att idag börjar förtidsröstningen till Europaparlamentet. Här på webbplatsen finns allt du behöver veta, var förtidsröstningslokalerna finns och så vidare. Våra medarbetare och valarbetare lägger ner ett hästjobb på att få detta val att fungera, tack till alla er som antingen som medarbetare på Växjö kommun eller som ideellt ställer upp för att få ett demokratiskt val till stånd.

//M

Senast uppdaterad: 11 december 2019