Vädrets makter och VM-visning

Urladdning är rätta ordet att beskriva vädrets makter under tidiga morgontimmen. Hann gå över innan jag cyklade till jobbet tidig morgon (sedan kom det dock igång igen) och det var rejält friskt och skönt efter regnet. Många studenter i veckan så jag håller tummarna för att ordspråket ”efter regn kommer solsken” stämmer.

Många känslor hos studenterna kan man tänka. Och många känslor här också, såväl sorgsna som starka och energifyllda. Budgeten för 2020 innebär förändringar för oss och nu ska vi ta hand om och jobba vidare med den på ett respektfullt sätt för alla berörda. Det här ska bli bra. I slutändan för oss, våra invånare, företag och besökare.

Dagen började med ett kort möte med kommunala samverkansgruppen och träffa fackliga representanter. För mig ofta ett energifullt möte och även om det blev ett extra kort möte för mig idag så är detta ett möte jag ser fram emot det varje gång. Anledningen till ett kort möte idag var att det direkt efter var dags att överraska en ny Växjös hjälte. Vi åkte iväg (lite längre än vanligt idag) och överraskade en av våra drygt 7000 kollegor som gör något extra för övriga i förvaltningar och bolag, men framför allt för dem vi är till för. Filmen klipps snart ihop och släpps lagom till midsommar.

Igår klev Sverige in i fotbolls-VM och på söndag är det ny match, då mot Thailand. Den visar vi på storbildsskärm i Linnéparken den 16 juni 13.00-17.00 (matchen startar 15.00) Växjö DFF kommer att finnas på plats med spelare från sitt damallsvenska lag. Du kommer få testa på speedshooting, prickskytte, hoppborgar och andra kul aktiviteter. Tills dess har vi nog sommarvärme igen i alla fall!

Ha en fin onsdag nu och stort grattis till alla studenter som redan firats av och kommer att firas i veckan. Solen kommer att skina över er!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 juni 2019