Massor av sommartips och välkommen Anders!

Då var det klart att Anders Elingfors är vår förvaltningschef för utbildningsförvaltningen.

Han har varit tillförordnad sedan årets början och med energi och mycket bidragande har han axlat rollen på ett mycket bra sätt. Både för förvaltningen men även för det gedigna arbetet vi har gjort i koncernledningen. Många har varit intresserade av att komma till oss och denna tjänst, men få hade skall kraven vi har på tjänsten – så därför blev det Anders. Förutom rollen som förvaltningschef är även Anders processägare för huvudprocessen ”Utbilda för ett livslångt lärande” som innefattar aktiviteter i de flesta av våra förvaltningar och bolag. Men även externa intressenter för att våra målgrupper ska få den leverans som krävs. Välkommen Anders.

Och på tal om kollegor och värdefulla medarbetare. Igår avtackade vi Maria Sundell Isling som förvaltningschef på tekniska förvaltningen – stort tack för ditt engagemang och arbete för att få Växjö till en fantastisk plats att bo leva och verka på, under de år du varit hos oss. Och stort lycka till med ditt nya spännande jobb!

Det är fortfarande full rulle i vår verksamhet även om det i vissa delar lugnat ner sig något. Många är de semestervikarier som nu börjat komma till våra förvaltningar och bolag - en extra känsla av värme och tacksamhet slår mig varje gång jag tänker på er! Tack vare er har alla möjlighet att gå på sin välförtjänta semester så stort tack för att ni finns och vill jobba hos oss! Och på tal om tjänster – förmedla och kika gärna på länken här – ni ser de lediga tjänster vi har på våra bolag och förvaltningare. Såväl vikarier eller fasta tjänster.

Ikväll börjar Scensommar med sin första akt och jag vill passa på att tipsa om programmet igen denna onsdag. Och på lördag åter dags för fotboll på storbildsskärm i Linnéparken. Så spännande, blir tufft mot Tyskland men i vilket fall kommer det bli härligt i Linnéparken!

Och ni som har sommarlov missar väl inte heller våra sommarlovsaktiviteter?

Nu tidig färd till en något större kommun söderöver för att benchmarka och göra kunskapsutbyte. Intresset är stort över vår utvecklingsresa och det vi gjort, och detsamma gäller för oss. För vi har många ”kommunkollegor” som gör mycket gott och det ska vi ta lärdom av.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 december 2019