Bilder inifrån tältet och tonårsföräldrautbildning

Gårdagens studiebesök med koncernledningen i Växjö station och kommunhus var en kick. Trä överallt och härliga detaljer. Ni vet väl att ni kan följa byggnationen här på vår webbplats, se tidsplanen och bilder inifrån tältet.

Ska strax iväg på utdelningen av priset till Årets företagare i Växjö kommun. Alltid spännande och kul att överraska och få uppmärksamma en kreativ, innovativ och företagare som inspirerar andra. Om en stund kan du läsa på vår webb om vem är Årets företagare.

I övrigt är det full rulle- verksamheterna har verkligen satt igång. Morgonen började rejält tidigt så redan innan 8 hade två möten avhandlats. 8-mötet var förresten med Kommunens samverkansgrupp som jag träffar varje månad. Trevligt och givande som alltid och roligt att träffa dem där en del viktiga punkter diskuterades.

Veckans onsdagstips är något jag vet att många efterfrågar och som är så viktigt: Föräldrautbildning för tonårsföräldrar. Vi ordnar en kurs som under 9 kvällar stöttar dig som har barn i åldern 12-18 år för det kan vara en utmaning och många brottas med tankar om huruvida man verkligen gör rätt och är tillräckligt bra. Kursen startar den 3 september och här kan du läsa mer.

Ha en fin vecka!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 augusti 2019