Hållbarhet, Växjö-ambassadörer och MAT

Sedan onsdagens blogg där jag kort berörde VEABs arbete med hållbarhet har jag fått en del frågor om det. Bland annat om vad görs och hur man som invånare ser deras arbete.

Det skulle ta en novell att skriva det då man nästan kan säga att hela VEABs affärside och kärnområde handlar om hållbarhet. Genom deras försorg får vi värme som är fossilfritt och Växjöbornas klimatavtryck minskar varje år tack vare det. Här på veab.se/om-oss Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du läsa om VEABs uppdrag och hur de jobbar med hållbarhet i Växjö Kommun. Veab är en del av oss så jag hoppas att vi alla känner oss stolta av det.

Torsdagens träff med Växjö-ambassadörer i Stockholm gick fantastiskt bra. Stort tack till vår näringslivschef Anna Sjödahl som planerat och ordnat med en mycket bra kväll där ännu en duktig kollega Denis Hodzic, kommunikationstrateg, visade och berättade om vår platsvarumärke. Kommentaren från en av deltagarna ”det ni visar är som en religiös upplevelse” kändes härligt. Stort tack alla ni från näringsliv, akademi , kultur och övriga offentliga som arbetat fram detta.

Se gärna mer på www.varumarketvaxjo.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där finns material och bilder som alla (invånare, företag, besökare ) kan ladda ner. Det fylls på hela tiden så gå in där kontinuerligt och framför allt – börja använda det.

Nu är vi på väg till Kalmar. Tillsammans med Kalmars kommundirektör Annette Andersson kommer vi att vara med på invigningen av LNUs nya lokaler - känns extra bra då vårt fantastiska universitet ju är kopplat till båda våra kommuner.

Och i helgen är det MAT - hoppas vi ses i vimlet. Här på matsmaland.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns all info om denna stora händelse.

Följ mig gärna på Instagram (@m.skagne) så kan ni även se bilder på sådant jag pratar om här i bloggen – och mycket mer!

//M

Senast uppdaterad: 13 september 2019