Nyhetsbrev, fallpreventionsveckan och utökad koncernledningsmöte

Idag börjar jag med vårt nyhetsbrev ”Näringsliv och tillväxt” som gick ut i förra veckan. Du kan läsa nyhetsbrevet här. Länk till annan webbplats. Mycket matnyttigt kring utvecklingen i vår kommun, mycket fokus på näringslivet och även information från oss på Växjö kommun som är till gagn för just företag. Läsvärt för oss alla! Artikeln som heter ”Vad fan ska vi göra med ett källarföretag i Växjö?” är väl värt att läsa igenom. Smilbanden åker upp av många anledningar 😊

Frågorna till mig har nästan exploderat sedan sommaren – många läser bloggen och det man får information om i andra kanaler vill man att jag tar upp även i denna kanal. Inom kort kommer jag beröra förändringsledning i en offentlig organisation även här på bloggen – vilket är annorlunda än i en icke offentlig organisation. Vår process kring budget, även den annorlunda än i en icke politisk styrd organisation, och arbetet med att få en ännu mer professionell organisation där alla vill jobba som ett led i att fortsatt skapa en fantastisk plats att bo leva och verka nu och framtiden. Det kommer inom närmaste tiden!

Denna veckan är det nationella fallpreventionsveckan. Vi uppmärksammar den såklart genom olika aktiviteter och bland annat ser ni oss på Storgatan i Växjö under ett par dagar denna veckan. Mer information hittar du i nyheten på www.vaxjo.se.

Nu iväg för att träffa alla bolags, förvaltningars och Värends Räddningstjänsts ledningsgrupper för ett utökad koncernledningsmöte. En heldag där vi kommer prata om chefskap, vår utvecklingsresa som vi nu tar mer steg inom – allt för att skapa just en ännu mer professionell organisation som man vill jobba i och som är en del i att skapa en fantastisk plats.

Ha en fortsatt fin oktoberonsdag – och javisst, mitt andra månadsbrev är nu ute i hela den interna kommunorganisationen. Då transparens och öppenhet är A och O så lägger jag en länk till dig som läser bloggen för att du ska kunna ta del av den. , 112 kB.

Följ mig gärna på Instagram (@m.skagne) så kan du även se bilder från min vardag och på sådant jag pratar om här i bloggen.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 2 oktober 2019