Utökad koncernledning och digitala veckan

Veckans utökade koncernledning har gett mig energi som jag kan leva extra på i flera dagar. Att tillsammans jobba med dels chefskap som profession, dels att gå igenom och repetera de saker om vi gör för att vi som organisation och medarbetarna ska bli än mer professionella genom vår utvecklingsresa (och aktiviteter inom vår triangel) kändes så himla bra.

Att nu ta ett ytterligare steg i riktningen i vår triangel, där koncernstyrning varit med sedan start, till vårt gemensamma varumärke var mäktigt. Att få inspel, energi och att vi skapar det tillsammans gör oss bättre. Vi fortsätter detta arbetet på kommande chefens dag då vi träffar alla chefer i kommunens alla bolag och förvaltningar.

Ett extra tips så här i slutet på veckan är om en viktig händelse som startar den 12 november – nämligen Digitala veckan. Något som är viktigt för oss alla invånare men framför allt företag i vår region. Vecka 46 är det alltså dags för Digitala veckan; en återkommande vecka i Växjö och Kalmar med fokus på digitalisering.

I år inleds veckan som vanligt med Karriärdag Teknik på Linnéuniversitetet där företag, organisationer och studenter möts. Tisdagen den 12 november blir det en heldagskonferens för företag med temat "Kom vidare i ditt företags digitalisering" som jag dessutom fått äran att inviga. Det är ett väldigt spännande program med bland annat en keynote av Anna Gullstrand på temat digitalisering och ledarskap samt möjlighet att därefter delta på en workshop tillsammans med Anna för att fokusera på just ditt företags utmaningar. Dagen rymmer även en livepodd på temat automatisering med RPA och vi får följa med på Readlys spännande resa. Som inspiration presenterar också ett antal leverantörer konkreta exempel på sådant de gör hos andra företag idag. Har du inte redan anmält dig hittar du anmälan här. Länk till annan webbplats.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 4 oktober 2019