Observera att denna nyhet är äldre än 10 månader och att innehållet därför kan vara inaktuellt.

Digital vecka tar över efter kvalvecka

Fredag morgon och utanför fönstret lite gårmulet, eller kanske höstfint om man tar på sig lite mer positiva glasögon 😊

Och veckans snackis hos många runt mig har varit något som verkligen kräver positiva glasögon. Östers kval för att hålla sig kvar i Superettan i fotboll. Oavgjort igår och på söndag är det vinna eller försvinna som gäller (eller iofs räcker ju 0-0). Vore grymt tråkigt för Växjö om de inte klarar sig kvar. Kan tänka mig att det här blir en snackis även på måndag hur det än går.

På måndag är det också dags för nytt Direktmöte. Direktmötena hålls av oss på kommunen på olika orter och stadsdelar några gånger varje år för att sätta fokus på just de frågor som finns bland de som bor där. På måndag 18.30 är det dags för Hovshaga. Varmt välkommen till Gustavslundskolan på måndag, du som bor eller verkar på Hovshaga.

På måndag startar också Digitala veckan i Växjö, med inspirerande och matnyttiga föredrag, seminarier och workshop. Svar på de stora frågorna om bland annat digitala trenders konsekvenser, att utmana affärsmodeller, ledarskap och mycket mer men också såklart nätverkande mellan entreprenörer och innovatörer. Här hittar du programmet. Länk till annan webbplats.

Ha en höstfin (om än kanske lite gråmulen) novemberhelg!

//M

Senast uppdaterad: 8 november 2019