Vi välkomnar 2020 med chatt och Upplev Växjö

Gott nytt år på er alla! Redan andra veckan i januari 2020 och på ett konstigt sätt känns det som om i vart fall jag firade jul för längesedan. Även om julen var både fin och energifylld.

Jobbmässigt startade vi 2020 med att lansera vår allas nya officiella besöksguide www.vaxjo.se/upplev Det här är första gången som allt som händer i Växjö kommun finns på en webbplats. Här samlar vi alla spännande saker som finns att upptäcka och göra för oss invånare och besökare. Både från Växjö kommun och från näringslivet. Den är väl utvecklad för mobilen och styrs av en AI, Artificiell intelligens. Det innebär att du som användare får en unik upplevelse beroende på var du befinner dig, vilket väder det är, hur du surfat på sidan tidigare och så vidare. Allt för att du ska hitta sådant du är intresserad av att hitta på. Eller kanske inte visste att du var intresserad av 😊

Nytt år och nya tider alltså, men bloggandet för mig består. Två gånger i veckan skriver jag och onsdagar innebär ju också Växjötips. Den här veckan är tipset att du imorn 9 januari och även 14 januari kan chatta med oss om nya digitala översiktsplanen.

En översiktsplan visar på den långsiktiga riktningen för hur kommunen fysiskt ska utvecklas. För första gången är översiktsplanen helt i digital form, vilket gör att du samtidigt som du klickar runt på en karta kan läsa om kommande planer.

Den 9 och 14 januari, klockan 17.00-19.00 kan du alltså chatta med oss och ställa dina frågor om förslaget. Du chattar med oss genom att under denna tid gå in på www.vaxjo.se/oversiktsplan och ställer din fråga i chattbubblan/rutan längst ner till höger. Du kan sedan lämna synpunkter fram till den 17 januari 2020. Det gör du här.

Ha en fin fortsatt fin vecka!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 januari 2020