En enastående 30-åring

Snart helg igen och då passar jag på att beröra förra helgens stora event i Växjö – Kulturnatten. En succé kan vi nog kosta på oss att kalla det, och det var i år också självaste 30-årsjuliléet för denna viktiga tillställning som Växjö kommun anordnar tillsammans med massor av andra kulturaktörer och näringslivet.

Kulturnatten är Växjös största evenemang om man ser till antal akter. Det är alltid svårt att veta exakta besökssiffran men vi var drygt 60 000 unika besökare under som dagen, kvällen och natten tog del av något eller mycket av Kulturnattens enorma utbud. Helt enastående, tror jag att vi alla som var där kände. Det är många från olika verksamheter i vår egen organisation, som arbetat länge för att få allt att klaffa och detsamma gäller även näringsliv, organisationer och föreningar. Stort tack till er alla som gjort detta möjligt och ett extra stort och varmt tack till kollegorna på kultur- och fritidsförvaltningen som på ett föredömligt sätt varit projektledare för detta evenemang som är till för oss alla – invånare, företagare och besökare.

Vill du veta vad som händer i helgen i Växjö kommun kan du besöka sajten Upplev Växjö Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. såklart! Och har du ett evenemang framåt så anmäl det till evenemangskalendern som finns där.

Veckans snackis – det måste vara regnet som fullkomligt öser över oss dagligen. Även om jag är trött på det hela så blir jag ändå glad. Vi behöver regnet inför vår och sommar eftersom våra grundvattennivåer fortfarande inte kommit upp till det normala, tro det eller ej.

Ha en fin helg!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 februari 2020