Nominera kommunens eldsjälar

För några veckor sedan berättade jag om vår Kulturnatt. En succé med runt 60 000 besökare som besökte något eller flera av de event som vi inom vår organisation ornade, men som framför allt andra föreningar och näringslivet ordnade. Jag skrev då att det var ett 20-årsjubileum men vad fel jag hade! Det skulle vara 30-årsjubileum.

En siffra fel men hela 10 år. Så ett av våra största evenemang för oss som invånare, företag och besökare firade i år 30 år och inget annat.

Som jag numera brukar så bifogar jag även det månadsbrev som sprids via våra intranät på bolag och förvaltningar. Mycket som händer i vår kommunkoncern och jag vill så klart förmedla till er oavsett om ni är inom vår organisation eller utanför. Transparens är ju bra som vi vet 😊. Brevet finner ni här! , 64 kB.

Veckans onsdagstips är att föreslå pristagare till Växjö kommuns kulturpris. Men även att söka, eller tipsa om att söka, stipendier inom kultur och idrott. Vi på Växjö kommun uppmärksammar varje år eldsjälar och talanger med priser och stipendier, eftersom dessa personer är så otroligt viktiga för en kommun! Så sök eller nominera, här finns allt du behöver veta. l

Ha en fortsatt fin dag mitt i veckan!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 februari 2020