Sportlov, nederbörd och skolval

2020-års sportlovsvecka har snart kommit till sin ände. För många av oss har det inneburit en lite lugnare vecka. Men för de många kollegor som gör allt för att kunna stödja och planera för de utmaningar som den senaste tidens nederbörd inneburit har det varit en hektisk vecka.

Jag berörde nederbörden i mitt förra blogginlägg i onsdags Länk till annan webbplats. men det skadar inte att göra det igen. Vi lägger ut information kontinuerligt på vår webbplats. Gå in där för att hålla dig uppdaterad om läget.

Nu ska jag iväg till ännu ett spännande och väderfullt verksamhetsbesök. Idag ska jag och vår förvaltningschef för omsorgsförvaltningen, Ewa Ekman besöka en oerhört viktig profession i vår stora verksamhet – nämligen sjuksköterskorna som jobbar inom vår hemsjukvård. För att få en inblick i det mötet och även andra möten jag har kan ni följa mig på Instagram, @m.skagne Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Senare under dagen kommer jag ladda upp bilder från dagens besök hos sjuksköterskorna.

En snackis den här veckan utöver allt regn är skolvalet. Den 16 februari var nämligen sista dagen att välja skola till de barn som till hösten ska börja förskoleklass eller årskurs sju. På utbildningsförvaltningen arbetas det nu för fullt för att sammanställa resultatet och placeringsbeskedet ska skickas ut i slutet av mars. Då kommer vårdnadshavarna få information om vilken skola barnet har placerats på och hur de ska göra om dem har frågor om placeringen. Här hittar du mer information om du när nyfiken på vad som händer efter avslutat skolval Länk till annan webbplats..

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 februari 2020