Lunchlådor och ett riktigt viktigt vikariat

För någon vecka sedan blev vår första temperaturmätare klar för distribution till alla i vår stora organisation.

Temperaturmätaren kollar hur vi i organisationen mår, vad kan bli bättre, vad är bra som vi ska förstärka och vad ska vi göra tillsammans? Temperaturmätaren vilar på vår värdegrund och mäster just jag som person, min närmaste grupp, vi i hela koncernen och för våra målgrupper. Det vill säga hela kedjan. Glädjande är att vi ligger fortsatt på ett starkt resultat, på en 6-gradig skala ligger vi på 4,9 totalt i hela koncernan. Och de grupper som ligger under måltalet 4,5 (det mål som är satt i kommunfullmäktiges budget, att alla grupper ska ligga över) har minskat. Stora förbättringar på många av delarna och vi kan också se att vi har många grupper som ligger över 5.0 vilket är extra starkt. Jag bifogar den presentation som spreds i vår organisation igår så kan ni alla som vill gå igenom. Kan tyckas vara något väldigt internt dokument men för mig och oss är det viktigt med transparant och att då göra detta tillgängligt för våra målgrupper har blivit en självklarhet. Presentationen kommer här. , 1 MB. Igår publicerande jag också mitt månadsbrev för april – även det förmedlar jag här. , 88 kB.

Igår var också första dagen som elever på gymnasiet som sitter hemma och pluggar kan beställa lunchlådor. Och kommunikationen verkar ha fungerat för nästan 300 elever beställde via den e-tjänst som tagits fram. Läs mer om det här.

Så till onsdagstipset! Med anledning av coronapandemin så behöver vi nu anställa fler kollegor inom vård, omsorg och måltidsservice för tillfälliga jobb, behovet av vikarier till tillfälliga anställningar är stort. Gå in här och kika, vi söker både dig med erfarenhet och utbildning inom vård, omsorg eller kök- och restaurangbranschen, men också dig utan tidigare erfarenheter. Viktigast är att du snabbt och med kort varsel kan börja jobba. Så in och sök eller tipsa andra.

Ha en fortsatt fin vecka!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 april 2020