Skokast, gäddor och prenumerera mera

Veckan då rättvisa, mångfald och kärlek åt alla uppmärksammats lite extra i och med Växjö Pride är snart till ända. Och trots en ovanlig Pridevecka i år har det varit fullt av aktiviteter, både digitalt och fysiskt. Har sett många kasta skor, många flaggor, jag har sett webbsändningar och att många följt den speciella klädkoden under veckan. Idag ska det vara blåa kläder på… 😊

Låt oss nu arbeta för att innehållet i veckan – rättvisa, mångfald och kärlek – fortsätter trots att just denna veckan är slut för i år.

Lite förvånad är jag nog över de ganska många inspel och frågor kring det lite nördiga jag skrev om i onsdags - vår styrmodell. Eller som de flesta av er återkommit till - ”gäddan eller raketen”. Men också förståelse över vikten, att man vill veta mer, att bilden inte säger så mycket, kan det vara så här enkelt i en kommun, det speciella med vår ”gädda och raket”. Det är svårt att beskriva i text – men det går. För att underlätta är nu planen att göra en film där jag och vår budgetchef Maria Stavert berättar om vår gädda/raket. Lovar att sprida den även via denna kanal.

Mitt månadsbrev för maj gick ut till alla i organisationen igår internt. Men då vi och även jag är till för alla finns den även att läsa här såklart. , 62 kB. Många frågor från invånare och företag kring vår skyddsutrustning har kommit och det är ett av ämnena jag berör i månades brev.

Jag får då och då frågor om hur man prenumererar på våra pressmeddelanden och det får såklart även kommunikationsavdelningen. Det är jätteenkelt att prenumerera och ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på nyheter från oss (även om inte allt vi gör blir pressmeddelande utan där görs ett urval vad som är de största mest mediala nyheterna från oss.) Gå in på Mynewsdesk och tryck på knappen Följ Växjö kommun. Länk till annan webbplats. Sedan fyller du i din epost och voilà, så får du alla pressmeddelanden till din inkorg.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 8 maj 2020