Det finns så mycket att tipsa om…

Man kan tro att det är svårt att hitta onsdagstips nu i coronatid när mycket är inställt. Men det är så otroligt mycket på gång i vår kommun att det idag bara blir tips.

För det första är det på fredag igen dags för Företagens corona-linje. Denna gången är temat ”Digital närvaro i coronatider”. Lyssna på experterna som berättar om hur du kan tänka nytt och applicera ett kreativt tänkande för att hitta nya möjligheter i din verksamhet. Här kan du läsa mer om corona-linjen nummer fem.

På tal om rådgivning är vi just nu ute och undrar – vad skulle du som är permitterad eller varslad ha rådgivning digitalt om? Vi planerar nämligen att ordna en livesändning med rådgivning för dig vars anställning på något sätt har påverkats av coronapandemin. Under livesändningen kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor direkt i en chatt. Fyll gärna i vår enkät och berätta om du har ett sådant behov.

Och så vill jag också lyfta vår fantastiska sommarsimskola där det finns platser kvar. Simhallar kan enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer vara öppna som vanligt och det är så otroligt viktigt att våra barn lär sig simma. Så simskolan blir av – in och anmäl ditt barn.

Och till sist – vår underbara natur har inte stängt. Så ta med picknickkorgen och ut i skogen, ta en långpromenad, ut och cykla runt en av våra fina sjöar, ja upplev naturen i Växjö kommun!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 maj 2020