Öppet året om och sommarläsning

Så blev det juli. Fick frågan häromdagen om vi stänger ner någon verksamhet under sommaren. Många andra organisationer och företag gör så. Men på kommunen så är vi i tjänst året runt.

Det är ett pussel vid varje semester att säkerställa att professioner finns, tillförordnade tillsätts och så vidare. Så nej, vi stänger inte ner. All ordinarie personal är kanske inte på plats, men målet är att man som invånare, företag eller besökare ska kunna kontakta eller få svar eller hjälp av någon hos oss. Och så finns ju även bra info på vår webbplats med bland annat många nya e-tjänster. Så även den vägen ser vi att man kan få hjälp varje dygn året om.

Och året om finns också saker att göra och uppleva i Växjö. Har nu läst vårt sommarmagasin från pärm till pärm Länk till annan webbplats. och det är verkligen ett tips att göra det för inspiration inför semestern. Ska nog ge mig på bucketlisten bland annat... Du som bor i Växjö kommun har fått den i brevlådan, den finns också på många platser runt om i kommunen. Och alltså här digitalt såklart på Upplev Växjö:s webbplats. Länk till annan webbplats.

Och med det tipset trappar även jag snart ner lite grand och passar därför på att önska er alla en fantastisk svensk sommar och semester. Ta hand om er – vi ses i denna kanal i augusti igen!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 juli 2020