Observera att denna nyhet är äldre än 10 månader och att innehållet därför kan vara inaktuellt.

Tillbaka i vardagen och sommaren fortsätter

Första veckan efter en härlig, lat och bra semester gäller för mig. Alltid skönt att vara ledig men jag tycker det känns mycket bra att vara tillbaka till jobbet och även få lite mer struktur än vad i vart fall jag haft det på min semester.

Ser tillbaka på en semester som, förutom mycket snickrande och att vara hantlangare åt maken för vårt altanbygge, har inneburit mycket umgänge med familj, vänner och lite utflykter. Vi har som vanligt utgått från vårt vattenhål i Blekinge.

Precis som 2018 har jag kontinuerligt kikat på Klart.se eller SMHI.se – då för att se när det efterlängtade regnet kunde komma.I år har det varit för att se när den där extra värmen skulle komma. Omväxlande kan ju konstateras.

Borta bra men Växjö bäst och nu drar det igång rejält på jobbet. Än är det ganska lugnt men planeringen för en mycket intensiv och utmanande höst och även 2021 väntar. Jag ser verkligen fram emot att träffa alla kollegor som än så länge har ledighet.

Vår näringslivschef Fredrik är en kollega som är i full gång och trots att vi bara är i mitten av veckan har vi redan haft ett par möten. Jag är full av tillförsikt då det gäller de arbete som han nu drar i tillsammans med övriga kollegorna på näringslivs- och kommunikationsavdelningen samt andra inom kommunkoncernen och det privata. Känns mycket bra!

Koncernledningen har sitt första möte efter semestern den 19 augusti och den dagen är full av framtidstänk och strategier men även operativa frågor som vi gemensamt måste ta ställning till. Precis som vanligt.

Och som vanligt – veckans tips!
Slutet av veckan och helgen ser ut att bjud på fantastiskt sommarväder. Som gjort för sol och bad. Visste du att Växjö kommun har flest badplatser i hela landet? Över 40 stycken vilket är fler än både Stockholm och Gotland. Så varför inte prova en ny badplats i helgen, där du aldrig har varit. Du hittar en lista på våra badplatser på upplev.vaxjo.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sist mitt mantra som jag alltid har efter sommarsemestern men som jag dessvärre har lite svårt att leva efter – semestern är slut men sommaren fortsätter så ta tillvara på kvällar och helger!

//M

Senast uppdaterad: 5 augusti 2020