Idrottsraket och tänk på avståndet i helgen

Energin gick upp lite extra igår då vi såg att Växjö benämndes som ”en raket inom idrottsvärlden”. Det är SVT Sport som varje år utser ”Sveriges bästa idrottsstad” och Växjö kommun som inte ens varit med bland de 25 högsta tidigare (eller i alla fall på länge) landar i år på plats 11.

Roligt och fantastiskt både för oss alla men framför allt de många som nyttjar det utbud av elitidrott som finns hos oss. Så stort grattis till oss alla. Stora satsningar och utveckling har gjorts i många år kring idrotten och denna raket kan vi ju säga är en skörd av denna satsning.

På tal om utveckling – stor sådan för mig och oss i familjen idag. Sonen flyttar hemifrån för nytt jobb i annan stad så flyttlasset går under seneftermiddagen. Så när ni andra tar det lugnt med sol och bad och annat så blir det till att springa med flyttkartonger och stök för resten av familjen. En stor portion mammautveckling som så klart som också innehåller en stor del av stolthet.

Till helgen kör vi i Växjö också ett Karl-Oskar i miniformat Länk till annan webbplats., Karl-Oskardagarna i Växjö brukar ju innebära konserter och aktiviteter men in år blir det inte så. Men lite extra trevligheter på stan är det i alla fall. Så välkommen till Växjö city, men tänk på att hålla avstånd till varandra och följa Folkhälsomyndigheternas samtliga råd.

Ha en fin sommarhelg!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 augusti 2020