Det som fyller på energidepån

Nu är det då gjort – den viktiga budgetberedningen är klar. Vår budgetansvarig Mia Stavert , finans- och ekonomichef Anna Rosander och jag har varit iväg med de olika politiska partierna för att beskriva fakta och besvara frågor om verksamhet och ekonomi. Vi har även gått in på de delar som vi i koncernledningen uppmärksammat att vi kan göra för att få ännu bättre kvalité och minska kostnaderna internt hos oss så att vi skapar än mer värde för våra invånare, företag och besökare.

En vän frågade mig hur september och oktober varit för mig, Mitt svar var att den varit fullproppad med arbete från tidiga morgon till ofta sena kvällen. Och på frågan varför jag väljer att lägga ner så många timmar på jobbet är svaret att jag fylls av energi för att jag får vara med i utvecklingen av vår fantastiska Växjö kommun. Och för att vi är så många som vill göra kommunen ännu bättre. Att då exempelvis förbereda arbete för att politiken nu ska kunna lägga sin viktiga budget, som skapar förutsättningar för oss i alla delar som finns i vår stora kommunkoncern, är en ynnest.

Men jag kan också säga att det är skönt att det är fredag idag och snart helg. Återhämtning är viktigt för oss alla. Tack ni alla som arbetat med materialet och extra tack till Anna Rosander och speciellt Mia Stavert som jobbat så hårt med alla underlag och gjorde allt så bra i dagarna två!

Ha en fin andra helg i oktober!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 9 oktober 2020