Vår nya sajt för dig som ska välja för framtiden

Gråmulet utanför fönstret och jag surfade just runt på vår webb för att se vad som är på gång i vår kommun denna höstvecka. Fastnade snabbt på vår nya webbplats gymnasieval.vaxjo.se.

Vi har ju i år valt bort gymnasiekatalogen för att istället möta målgruppen niondeklass-elever och deras föräldrar digitalt. Det är i datorn eller telefonen ni som tillhör denna målgrupp i stor utsträckning är, och vi ska möta människor där de är. Vi sparar dessutom massor på miljön genom att inte trycka upp en tjock katalog.

Jag har själv inga barn som ska välja till gymnasiet, men tyckte ändå det var intressant läsning Så om du är i 15-årsåldern eller har barn i den åldern kan jag verkligen rekommendera att redan nu gå in på gymnasieval.vaxjo.se . Det finns massa information om våra skolor, de olika program som finns och hur de kan passa just dig. Kan kännas tidigt, för valet görs ju inte än, men alltid bra att så ett frö och reflektera över vad man vill. Webbplatsen kommer fortsätta fyllas på med innehåll och jag är så glad att välkomna denna sajt till vårt utbud av digitala platser som sätter våra invånare i fokus.

Ha en fin onsdag!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 oktober 2020