Nostalgitripp och höstlov

Fredag igen – mycket som hänt i veckan och mycket är på gång. Min träff med kommunchefskollegorna från hela vår region igår var full av energi. En heldag där vi dryftade sådant som ligger överst på vår agenda men även sådant där ”bra kan bli bättre”. Känns bra att ha dessa kollegor att bolla med då frågorna på vårt bord är många och ibland komplexa, bra då att vi kan få stöd av varandra.

Mysig avtackning för upphandlingschef David Braic igår, som nu flyttar till Lidköping. David tog med oss på en resa över de 55 år han bott i Växjö och de 20 år han jobbat på kommunen, och hur han sett hur allt utvecklats (exempelvis att IT-avdelningen när han började bestod av bara en, två personer). Nostalgi blandat med stor stolthet över hur allting går framåt, både i Växjö som plats och på jobbet. Stort lycka till i nya staden David!

Regn och rusk utanför rutan men många barn kommer nog ändå ha ett lite extra pirr i magen. Höstlovet är ju här. På upplev.vaxjo.se Länk till annan webbplats. kan du som alltid hitta allting som finns att göra under lovet.

Ha en fin sista helg i oktober!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 oktober 2020