Full service trots pandemin

Idag vill jag sända ett stort tack till er alla, då jag och många med mig märker hur vi i vår organisation men även hela kommunen tagit de stärkta riktlinjerna från folkhälsomyndigheten på största allvar. Är glad att vi håller i och håller ut och gemensamt kraftsamlar att minska smittspridningen.

Trots detta är det full rulle i vår organisation eftersom den service vi ger våra invånare, företag och besökare ändå ges alla dygnets timmar hela året om. Här har det inte skett någon skillnad trots pandemin, det gör mig stolt.

Veckans onsdagstips är till dig som gillar att jobba med människor och har tänkt dig en framtid inom äldreomsorgen, alternativt med människor som har en funktionsnedsättning? För nu behöver rekrytera vikarier till omsorgsförvaltningen. Vi har vikariat som är allt ifrån några timmar upp till sex månader. Jag kan lova er ett meningsfullt arbete där du dagligen kommer att möta personer som är i behov av ditt stöd. Här kan du läsa mer och även söka. Länk till annan webbplats.

Nu ska jag åter in i Teams-möte. Saknar de fysiska mötena men nu får alla som sagt bara slå bort sådana tankar och följa restriktionerna och tänka på de som är i riskgrupp och inte minst på medarbetare hos oss och på Region Kronoberg som just nu har det tufft.

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 november 2020