Träff med alla chefer och vi behöver hjälp!

I går var det återigen digital träff med alla våra chefer i förvaltningarna och bolagen, drygt 450 stycken chefer. Under träffen informerade jag om det senaste kring våra koncerngemensamma uppdrag från budget 2021.

Ska säga att det allt är lite svårt att sitta själv, stirra in i kameran och samtidigt hålla en presentation. Det känns lite ensamt och jag saknar att se folks ögon, se reaktioner och känna av stämningar. Men så är ju det för många i dessa tider och något som såväl jag som andra får gilla läget med.

Förutom att repetera en del budskap och hur vi metodiskt tar oss an dessa stora uppdrag var att jag också presenterade vilka som är ansvariga för var och en av dessa uppdrag och som drar arbetet vidare och rapporterar till mig kontinuerligt. Det är viktigt att det här sprids, alla medarbetare har idag fått denna information men jag förmedlar det även här i bloggen. Kring varje koncernövergripande uppdrag finns en arbetsgrupp med en ansvarig person:

 • Fastighetsskötsel och vaktmästeri.
  Ansvarig: Magnus Bengtsson, chefsjurist
 • Förändrad bolagsorganisation.
  Ansvarig: Magnus Bengtsson, chefsjurist
 • Samhällsbyggnadsförvaltning
  Ansvarig: Magnus Bengtsson, chefsjurist
 • Samordning och gemensam styrning av verksamhetsutvecklare och utredare
  Ansvarig: Per Sandberg, förvaltningschef Arbete och Välfärd och Ola Hammarström, förvaltningschef kommunledningsförvaltingen
 • Samordning administrativa resurser
  Ansvarig: Anders Elingfors, utbildningschef och Ola Hammarström, förvaltningschef kommunledningsförvaltingen
 • Ett IT
  Ansvarig: Pär Igevik, IT-chef och Ola Hammarström, förvaltningschef kommunledningsförvaltingen

Ett stort och viktigt arbete som pågår nu är arbetet inför vaccinationen mot covid-19. Det är snart dags att börja vaccinera våra äldre och mest utsatta personer i samhället mot covid-19. Därför söker vi nu utbildade sjuksköterskor med kompetens att vaccinera som kan hjälpa till. Har du möjlighet kan du lämna in din ansökan redan nu. Länk till annan webbplats.

Jag vill även passa på att önska alla en fin och härlig fjärde advent. Vi ”hörs” igen i nästa vecka!

/M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 december 2020