God jul och stort tack

Dan före självaste dopparedagen är här. Otroligt känner jag, då tiden fullkomligt rusat extra mycket det här året när mycket varit så annorlunda.

Jag har skrivit det tidigare men gör det igen – mitt allra största tack till alla ni inom vår stora organisation som gjort så mycket för dem vi är till för – jag vill hylla er alla för ert fantastiska arbete!

Med mitt sista inlägg inför jul vill jag rikta ett extra tack till våra kollegor på omsorgen som verkligen varit och är i stormens öga under pandemin.

Jag brukar utse Växjös hjälte men även det har vi skjutit på att utse under pandemin. Växjös hjälte brukar gå till en person som gjort och gör det där lilla extra, som lever vår värdegrund och som är en ambassadör för vår organisation och den service vi levererar dygnet runt, året runt till Växjö kommuns alla invånare, företag och besökare. Växjös hjälte kommer att utses under våren men redan idag vill jag säga att all vår personal inom omsorgen är mina hjältar för allt det fantastiska jobb ni utfört och utför under denna tid. Stort tack till er alla och jag hoppas att ni verkligen fylls med värme och stolthet över det ni gör och gjort! Som sagt, ni alla är Växjös hjältar!

Jag passar också på att önska alla en fin, fantastisk och frisk jul och ett riktigt gott nytt 2021! Vi hörs på det nya året!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 23 december 2020