Mejlkorg med blandning av frågor, synpunkter, kritik och beröm

Slutet på första hela jobbveckan 2021 är nu här.

En fullspäckad vecka där mötena (till allra största delen digitala) avlöst varandra. Energin är hög och intensiv på ett mycket positivt sätt, både med de jag har kontakt med internt men också de många externa jag har kontakt med. Det händer mycket positivt hos oss och även i hela kommunen trots utmaningarna vi har och det känns gott.

Jag får som sagt många mejl och samtal varje vecka från olika organisationer, privatpersoner och företag i kommunen (och utanför). Det kan vara frågor, synpunkter, kritik eller beröm. Ett mejl som berört mig senaste veckan var från ideella föreningen Hemlösa katter Länk till annan webbplats.. De tar hand om de många hemlösa katterna som finns i Växjö men har just nu det väldigt tufft. De är både i behov av både nya mattar och hussar men även en ny lokal. Bland mail och samtal jag fått till mig finns också frågan om vi kommer spola isarna i kommunen snart (det är på gång inom kort) och någon annan har frågat om simhallen, företagsmark, vårt interna utvecklingsarbete, ja allt mellan himmel och jord.

Tillgänglig är jag alltid och jag är glad att kunna hjälpa de som behöver svar, stöd av mig eller någon av övriga hos oss inom förvaltningar och bolag. Jag har så klart inte alla svar själv men hänvisar då till rätt tjänsteperson hos oss! Och jag försöker alltid svara så snart jag kan, det är viktigt för mig.

Ha en fin vintrig första vecka i januari 2021!

//M

P.S Har du en ledig lokal - hör av dig till Hemlösa katter. Och om du vill adoptera en katt behöver både de och troligen flera andra ideella djur-föreningar nya mattar och hussar. D.S

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 januari 2021