Välkommen till jobbvecka och feriejobb!

Mitt i veckan och teamsmötena avlöser varandra mer än någonsin. Och det är inte konstigt med tanke på att det naturliga avstämningarna eller de checkar som kunde göras i korridoren, vid kaffet eller när man tittade förbi mitt eller någon annans rum är förbi. Så nu får man ju boka in ”avstämningsmöten” på ett helt annat sätt. En av många anledningar till att jag längtar till normalläge…

Veckans tips är två som båda handlar om jobb! Det första är att Jobbveckan 2021. Nästa vecka är det nämligen äntligen dags för Jobbveckan i Växjö igen. Den kommer att genomföras digitalt och ha ett ökat fokus på långsiktig kompetensförsörjning. Precis som förra året kommer varje dag att ha ett tema. Programmet hittar du här, finns så mycket spännande och nyttigt.

Det andra handlar om att vi nu öppnat upp för dig som vill söka feriejobb i kommunen. Du som är född 2003 eller 2004 och folkbokförd i Växjö kommun kan ansöka om att feriearbeta inom Växjö kommun under sommaren 2021. Varmt välkommen med din ansökan!

Ha en fin fortsatt vecka!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 februari 2021