Chef i en utmanande tid och tips om annan blogg

I morgon har vi utökad koncernledning hos oss. Samtliga chefer i ledningsgrupperna för samtliga förvaltningar, bolag och Värends räddningstjänst har då en fullspäckad digital dag tillsammans.

Under dagen kommer vi återigen förkovra oss i olika delar som rör vår egen utveckling, men också fokus och reflektion kring pandemin och hur det är att vara chef i dessa utmanande tider och på så sätt få stöd och lära oss av varandra. Viktigt i en lärande organisation, vilket jag ser som A och O för alla organisationer. Det ger mervärde för oss alla som jobbar här.

Vill idag onsdagstipsa om en annan blogg här på webben - hållbarhetsbloggen. Varannan vecka skriver en medarbetare om hur vi inom kommunens olika förvaltningar och bolag arbetar med olika frågor som rör hållbarhet. Men det blir också tips och inspiration och inte minst hur och vad du som företagare, invånare och besökare kan bidra med för att vi ska nå målet om ett hållbart Växjö 2030. Och vår vision – att Växjö är en fantastisk plats att bo leva och verka för våra invånare företag och besökare nu och i framtiden.. Här hittar du hållbarhetsbloggen!

Ha en fortsatt fin onsdag mitt i februari!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 februari 2021