Energifyllda möten

Jag är fortfarande full av energi efter gårdagen då vi samlade vår utökade koncernledning. Härliga presentationer med goda diskussioner och reflektioner. Så tacksam för att vi har detta stora gäng där ledningsgrupperna i våra förvaltningar, bolag och Värends räddningstjänst träffas och fyller varandra med kunskap, förståelse, men också kraft att tillsammans fortsätta vårt viktiga arbete med övriga kollegor.

Ett viktigt pass under gårdagen, som vår HR-chef Lena Gustavsson höll i, berörde vikten av reflektion och framförallt vikten av det nu i pandemitider och hur det påverkat oss alla. Så viktigt och så starkt pass! Tack ni alla som gjorde dagen så bra och värdefull!

Jag har nyss avslutat ännu ett energifullt möte med vår digitaliseringschef Pontus Berglund och vår verksamhetsutvecklaren Kristina Tannerfalk. Under mötet summerade vi vår strategidag den 5 februari där vi började med att sätta upp vår målbild kring hur vi hanterar och/eller ställer krav på information som vi har i kommunen. Nu jobbar vi fram principer som vi alla ska följa och på så sätt ta viktiga steg i att bli ännu starkare. Du kan läsa mer om öppen information i ett annat blogginlägg jag skrivit och hur det kommer göra skillnad för oss alla. Ja, vi har mycket att göra men så roligt i en organisation där det finns stor kunskap och engagemang i massor.

Dagens tips, är att det är dags att söka stipendier inom kultur och idrott. Senast den 1 mars vill vi ha din ansökan. In och läs mer om vilka stipendier och priser du kan söka.

Ha en jättefin helg!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 februari 2021