Sportlov, en byggnad för alla och om den pågående vaccinationen

Sportlovsveckan är i full gång – annorlunda som allt annat sedan drygt ett år tillbaka men dock är den här. Tips på vad du kan göra under veckan hittar du på upplev.vaxjo.se Länk till annan webbplats.

Igår fick jag nya bilder inifrån vårt nya stations- och kommunhus – här kan även du ta del av dem. Trä, glas och sten är enligt mig en fantastisk kombination. Kommunhusdelen öppnar i maj när jag tillsammans med medarbetare från nuvarande kommunhus flyttar in. Vi planerar nu för att inflyttningen ska ske så smittsäkert som möjligt. I vilken mån vi till en början kommer arbeta i huset beror såklart på då gällande restriktioner. Datum för när du som invånare är välkommen med dina ärenden till kontaktcenter i nya kommunhuset återkommer vi med. Den nya stationen med tillhörande Vardagsrum som är till för oss alla, invånare, företag och besökare, öppnar i augusti. Visst blir det fint och det bästa är att byggnaden är ju öppen för alla!

Avslutningsvis vill jag bara säga tack till alla våra duktiga sjuksköterskor i kommunen. De har nu gett 5 000 doser vaccin till våra omsorgstagare och det är ett stort logistikarbete som pågår för att få ihop detta. Vaccinationen pågår för fullt och nu erbjuds omsorgstagare med beviljad matdistribution och/eller trygghetslarm vaccin.

Ha en fin onsdag i februari!

//M

Senast uppdaterad: 4 mars 2021