Ett år sedan första publiceringen

Hade precis lite avstämning med medarbetare på kommunikationsavdelningen och de berättade bland annat att det i söndags var exakt ett år sedan vi började kommunicera på riktigt, kring coronapandemin och hur det påverkade våra verksamheter.

Inte visste vi väl då hur många ändringar på webben det skulle bli, hur många utskick vi skulle göra till olika målgrupper, hur många snabba beslut från regeringen som snabbt skulle få oss att ställa om, att så många skulle jobba hemma ett år senare och så vidare….

Ja, vilket år vi haft och vi har länge kvar än innan allt är ”som vanligt”. Återigen ser jag med stolthet på hur medarbetare hos oss men också Växjöborna ställt om och ställt upp.

En målgrupp som vi kommunicerat med när det gäller pandmin är ju våra företag och veckans tips handlar också om näringsliv. Nämligen premiären av Morgonsoffan! På fredag den 5 mars klockan 8.15 är det premiär för Morgonsoffan som är en del av nätverket Vi älskar Växjö och som nu ska bli en mötesplats för näringslivet där Växjö kommun tillsammans med lokala företagare och experter inom olika områden för intressanta diskussioner. Temat denna första gång är entreprenörskap. Moderator är näringslivschef Fredrik Lindblad som får sällskap i soffan av Årets Kronobergare Emma Ekaremål och Uf:s regionchef Sara Almkvist, som båda har erfarenhet av att skapa framtidens entreprenörer. Mer information om hur du deltar finns på www.vaxjo.se/morgonsoffan

Vill också denna vecka tipsa, eller snarare varna, för att ge sig ut på isar. Våra sjöar har denna vinter erbjudit fantastisk skridskoåkning eller promenader. Men nu är det inte längre säkert på isarna, så testa inte ens att ge dig ut.

Med det lite dystra tips, önskar jag dig en fin och trygg onsdag!

//M

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 mars 2021